Windows 7 kopen

Windows 7 kopen is voor elke consument zeer interessant. Maar toch er zijn veel consumenten die niet precies weten welke versie ze moeten kopen. De verschillende versies 32 of 64 bit zijn natuurlijk niet voor elke computer geschikt. Dus welke computer is hier nu wel voor geschikt?

Indien je computer meer dan 4 GB intern geheugen heeft, dan zul je de 64-bit versie van Windows 7 moeten gebruiken. In andere gevallen kun je de beste de 32-bit versie van Windows 7 gebruiken.

Kies uit de verschillende Windows 7 versies

Windows 7 is in verschillende versies uitgebracht, maar voor de normale consument zijn eigenlijk maar 3 versies interessant:

  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate

De Windows 7 Home Premium editie biedt u eigenlijk alles wat u nodig hebt als computergebruiker. Met deze versie kunt u uw computer echter geen verbinding laten maken met een netwerk waarbij de computer zich via een domein moet aanmelden, zoals dat bij bedrijfsnetwerken nog wel eens voorkomt. Wanneer dat noodzakelijk is moet u Windows 7 Professional aanschaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *